[acf field="pre_title"]

Kija Kockar za Toxic: „Ne moram više nikada da se udam!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Atraktivna brineta, Kristina Kija Kockar već duže vreme je u žiži javnost, a dešavanja iz njenog privatnog života uvek su svima bila i te kako zanimljiva.

Nakon objavljene fotografije sa dečkom, Kristina je ekskluzivno za Toxic otkrila šta je to bilo presudno, te je zajednička fotka završila na njenom Instagram nalogu, s obzirom na to da znamo da se ona po tom pitanju do sada nije oglašavala.

– Od juče sam počela drugačije da gledam na svet.  Fotografiju jesam okačila, nisam razmišljala,  niti planirala kako mnogi misli. Bila sam jako emotivna, zato mi danas i nije dobro – rekla je ona i dodala:

– Ali ja svakako ostajem pri tome da svoj privatni život zadržavam za sebe. Vidim da su svi prepoznali ko je on, ali o detaljima ne želim da govorim – ističe Kija.

Takođe nam je prokomentarisala i venčanje Lune Đogani, ali nam je i priznala da li ona planira da uskoro ponovo stane na ludi kamen.

– Ne, ne uskoro. Ne udajem se još uvek. Ni ne moram uopšte da se udam. Probala sam jednom i ne moram više nikada. Mislim da jedan papir ništa ne znači. Ali jedva čekam da postanem mama – priznala nam je Kockareva.

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci