[acf field="pre_title"]

Kija otkrila: „Selim se u Tursku!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Kristina Kija Kockar, trenutno predano radi na novim pesmama i reklo bi se da je njena karijera trenunu na vrhuncu.

Međutim, Kija sebe i dalje vidi kao svetskog putnika, zbog čega razmišlja da dalji život nastavi u Turskoj, gde je nedavno kupila nekretninu.

– Radim punom parom, za nekoliko dana izdajem pesmu „Da li si dovoljno lud da meni kažeš da“, a potom i ceo album pod istim nazivom – rekla je Kockareva, i otkrila da uskoro svoj život planira da nastavi van granica Srbije.

– Nedavno sam kupila stan u Turskoj koji trenutno izdajem, ali imam u planu da kupim još jedan u koji bih se preselila. Kada mi se sve smuči i kada budem poželela da pobegnem od svega, to će biti moja oaza mira. Iskreno, mogla bih i da živim tamo. Volim njihovu klimu, hranu, sve mi prija, a i već sam tamo dobijala poslovne ponude tako da bih imala siguran izvor prihoda – rekla je pevačica za „Alo.rs“ i istakla da je oduvek maštala o životu u inostranstvu.

– Volim Srbiju, ali oduvek sam sebe videla u inostranstvu. Od detinjstva sam želela da budem svetski putnik, što sam i bila, a nadam se da ću za nekoliko godina ponovo postati. U Srbiju sam se vratila isključivo zbog ljubavi – bila je iskrena  Kristina.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci