Kija progovorila o Stanivukoviću i Tanji Savić: „Imala sam okršaj sa Draškom!“

Pročitajte još

Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Pevačica Kristina Kija Kockar, odlučila je da progovori o povezivanju sa navodnim ljubavnim parom Draškom Stanivukovićem i Tanjom Savić, i ovom prilikom još jednom javno istakla da nema nikakve veze sa njima i sa pisanjem medija.

– Više mi je dosadno da se ponavljam kao papagaj. Odmah sam to demantovala, jer nema nikakve veze sa mnom. Ono što sam posle čitala, stvarno želim da se udaljim od svega toga, nekih bivših odnosno sadašnjih muževa, odvratnih izjava. Zaista kada sam videla sve to postalo mi je muka, i htela sam da se što pre udaljim od svega toga – rekla je Kija i dodala da je imala i okršaj sa gradonačelnikom Banjaluke, ali je kasnije shvatla da su stvari veoma komplikovane.

Tanja Savić i Draško Stanivuković
Tanja Savić i Draško Stanivuković, foto: Instagram

– Kada vidite dvoje mladih ljudi i spojite ih, nervirala sam se. I ja sam imala veliki okršaj sa Draškom, jer sam mislila da su se svi urotili protiv mene i da mi nameštaju, ali kada sam shvatila da su neki stvari komplikovane i nije tako kao što izgleda onda sam počela da se smejem – rekla je Kristina.

Kockareva je naglasila da nije deo navodne ljubavne priče Stainvuković-Savić, a Drašku je zamerila što se povodom natpisa u medijima nije oglasio.

– Ja nisam deo tog ljubavnog trougla. Nije džentlmenski što se ta muška strana nije od početka oglasila i objasnila da ja nemam veze sa tim, ali ja sam demantovala i mislim da nema smisla da se više ponavljam. To što oni ćute, njima to odgovara da se tako provlače u medijima. Ne mislim da je svaka reklama dobra reklama, nisam u tom fazonu. Kada ćutiš ostaviš prostora za spekulacije, a nekome to očigledno odgovara – rekla je Kija u „Pulsu Srbije“.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci