Knez podržao ćerku i „Hurricane“: „Držim im fige i navijam svim srcem za njih“

Pročitajte još

Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

„Dal’ si ikada mene voljela“, „Ti si kao magija“, „Mia bella signorina“, „Tina bambina“, samo su neki od njegovih najvećih hitova, koji su nastali devedesetih godina, a pevaju se i dan danas. Crnogorski pop pevač i kantautor, Nenad Knežević, poznatiji pod scenskim imenom Knez, pored muzike, kao mali, pokazivao je izuzetan talenat za glumu i imitaciju, međutim ipak se okrenuo muzici i tome posvetio svoj život.

Predstavljao je Crnu Goru na izboru za pesmu Evrovizije 2015. godine, koji je održan u Beču. Sa pesmom „Adio“ osvojio je trinaesto mesto, što je najbolji rezultat Crne Gore na tom prestižnom muzičkom takmičenju.

Njegova ćerka Ksenija, krenula je stopama svog oca i gradi veoma uspešnu muzičku karijeru. To Kneza čini istinski ponosnim, a pogotovo činjenica da će upravo ona sa svojim koleginicama iz popularnog muzičkog sastava „Hurricane“, predstavljati Srbiju na ovogodišnjoj „Pesmi Evrovizije“.

Knez je u intervjuu za „Premijera Vikend specijal“ prokomentarisao uspeh svoje ćerke.

– Jako sam srećan i ponosan. Evrovizija će biti bez publike, daj Bože samo da odu, predstaviće Srbiju u najboljem svetlu, biće na visini zadataka. Svakodnevno imaju probe, pripremaju se. Držimo fige, navijamo svim srcem – iskreno je rekao pevač i dodao njegovo mišljenje o navodnim „lošim odnosima sa Ksenijom“:

– Bio je snimak gde ja njoj ukazujem na neke stvari koje mora da promeni, to je roditeljska kritika. To sve radi moja mlađa ćerka, ona objavljuje mimove. Ona mene objavi, da me i ne pita, sve je okej. Ja moju decu obožavam. Ksenija sluša moje savete -rekao je pevač.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci