Ko bi rekao! Pevačica Ana Bekuta gazi sedmu deceniju a za svoj rođendan poručila pratiocima:“ Život je lep i život je borba!“

Pročitajte još

Pevačica narodne muzike, Ana Bekuta ušla je već uveliko u sedmu deceniju života.

U godinama iza nas, Bekuta je tradicionalno obeležavala na veliko rođendane. Anine rođendanske žurke su se u estradnim krugovima dugo prepričavale, međutim ove godine situacija je malo drugačija.

Podsetimo, pevačica je krajem prošle godine ostala bez velike ljubavi kada nas je napustio istaknuti političar, Milutin Mrkonjić.

Mrka i Ana su važili za jedan od najskladnijih parova a njihovu veliku ljubav prekinuo je Milutinov odlazak.

Bekuta se nakon toga nije medijski eksponirala ni oglašavala, pa tako je odlučila i da svoj rođendan provede u krugu porodice, bez pompe i velike proslave.

Ana je objavila par fotografija iz mlađih dana i poslala jasnu rođendansku poruku svim pratiocima: „Hvala vam svima koji ste me se setili na rođendan.
Moj tim opet nije uspeo da me nagovori da se pola dana fotografišem, a da ostalu polovinu sređujem slike. Tako da i današnji rođendan provodim slaveći sa svojom porodicom i prijateljima.
Rekli su mi da bi bilo lepo da pošaljem neku poruku za rođendan, pa ću da parafraziram nešto što sam davno pročitala:
Život je lep i život je borba. Ako nije borba, onda je predaja. Ako je predaja, onda je smrt.
Zato se i sa 63 i 36 borite! Osvrnite se oko sebe – smislen i srećan život imaju samo ljudi s velikom borbom, a ne oni koji su se predali!
Volim vas, mili moji! Hvala što ste sa mnom u mojim borbama i mojoj ljubavi prema životu.“- poručila je Ana.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci