NAŠA NADA, OSLONAC, SNAGA I LJUBAV

Ko je majka Lene Kovačević?

Advokat je i živi van domašaja javnosti. Majku Lene Kovačević javnost nema priliku da viđa, a pevačica je sada pokazala da je upravo od nje nasledila osmeh.

Pročitajte još

Porodica Lene Kovačević  tema je koja medije i sve njene fanove i te kako zanima, ali naša uspešna umetnica privatan život čuva daleko od javnosti. Srećno je udata i ima dva sina, a o svom privatnom životu dozirano govori. Ipak, ne skriva koliko je ponosna na oca, scenaristu i reditelja Dušana Kovačevića.

Njegov novi film „Nije loše biti čovek“ odlično je prihvaćen kod publike, a na premijeri se pojavila i odlično raspoložena Lena. Ipak, nije zaboravila da pomene i osobu kojoj je film posvećen – majku Nadu, koja je advokat i javnost ima retko priliku da je viđa.

„Film ‘Nije loše biti čovek’ posvećen je (videćete i na špici) našoj Nadi, našem osloncu, snazi, ljubavi… vrlinama koje su nekim čudom uspele da se satkaju u dami kakva si Ti. I danas i svakog dana, vidiš sve kroz moje oči, pa i film večeras, on je prvo tvoj… pa tek onda naš“, napisala je ponosno Lena i objavila sliku sa majkom Nadom.

Lena je jednom prilikom istakla, da je od roditelja dobijala najvrednije savete i nasledila divne ljubavi.

„To su one najbolje i čuvene rečenice: „Sve što možeš danas, ne ostavljaj za sutra“ ili „Moraš da se baviš nekim sportom“. Od njih sam nasledila upornost, ljubav prema putovanjima, ljubav prema umetnosti“,  objasnila je Lena pre nekoliko godina koja je ponosna na ljubav svojih roditelja.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci