[acf field="pre_title"]

Ko je najbitniji muškarac u životu Sanje Kužet!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Andrija Piper, stariji sin Sanje Kužet i biznismena Zorana Pipera izrastao je u divnog dečaka, zaštitnički nastojenog prema mami i mlađem bratu Strahinji.

Budući da je dobar đak u školi i vrlo poslušan atraktivna voditeljka svom mezimcu ne ume da kaže ne, a za to nema ni mnogo razloga jer Andrija nema prevelikih prohteva. Nedavno je izrazio želju da ode u pozorište, što mu je ponosna mama uslišila, a paparaci su bili tu da prvi večernji izlazak mame i sina zabeleže.

Stariji sin Sanje Kužet mešavina je karaktera oba roditelja, a kako bi imao lepo detinjstvo i bezbrižno odrastao voditeljka se trudi da sa njegovim ocem ostane u što je moguće boljim odnosima.

– Zoran i ja smo se posle godinu dana braka lepo, ljudski razišli. Možda će nekom to delovati i smešno, ali kod nas sve besprekorno funkcioniše, samo što nismo u zajednici. Andrija i on se viđaju, imaju normalan kontakt, mi moramo da funkcionišemo zbog deteta i želimo da ta komunikacija bude što bolja. Nije bilo ljubomornih scena, nije bilo sujete – rekla je ranije ona.

Sanja ne krije sreću što njen stariji naslednik gaji dobar odnos sa njenim sadašnji mužem Nemanjom Živojinovićem, dok istovremeno obožava mlađeg brata.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci