U ovom izdanju malo ko je imao priliku da ih VIDI!

Koja će vas to fotka Nenada Kneževića Kneza raznežiti?!

Definitvno je ćerka Ksenija povukla muzički talenat na tatu

Pročitajte još

Fotografija Nenada Kneževića Kneza koja u skorašnje vreme nije viđena u javnosti, osim što je raznežila mnoge na društvenim mrežama, otkila je koliko je pevač brižan kao otac prema ćerki Kseniji.

Naime, devedesetih godina prošlog veka, dok je Ksenija Knežević bila samo beba, ona i njen otac fotografisali su se za naslovnu stranu jednog magazina. Knez je drži u naručju, nasmejan, dok je Ksenija prilično mirna.

Ova fotografija obišla je društvene mreže i za tili čas dobila pregršt komentara, te se stiče utisak da su se mnogi oduševili.

Osim toga, otkriveno je da je Knez celo detinjstvo svojih ćerki bio posvećen otac, te ih nije ispuštao iz vida.

Inače, Nenad Knežević Knez o ćerkama Andrei i Kseniji svojevremeno govorio je ovako:

– Uvek sam ih podržavao u svemu. Naravno, one znaju da budu i pomalo nestašne, kao i sva deca, ali su i veoma odgovorne. Ono što ja zahtevam od njih to je da mi se uvek jave, gde god da su i sa kime god da su. Šta god… samo da mi kažu: “Tu smo. Dobro smo”. Pored toga, one imaju obaveze koje moraju da završe, tako su vaspitane. A ja sam im podrška u svemu što rade. One prate neke svoje instikte, a ako ja na bilo koji način mogu da im pomognem, tu sam – ispričao je jednom prilikom Knez za „Story“.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci