Od ovih cifara će vam se zavrteti u glavi! Evo koliko Ceca, Anastasija, Seka, Nataša Bekvalac i ostale pevačice zarađuju od Instagrama

Pročitajte još

Nije tajna, da mnoje javne ličnosti, a pogotovo pevačice, a onda i modne bolgerke zarađuju mnogo novca preko svojih društvenih mreža. Koliko je to sve zaista otišlo u krajnost i koliko košta samo jedna objava na Instagramu, otrkivamo vam u nastavku.

Naime, najveća balkanska zvezda, Svetlana Ceca Ražnatović prema pisanju pojedinih medija, za samo jednu objavu na svom profilu zaradi 6000 evra. Takođe, prema tvrdnjama izvora dnevnog lista “Informer”, pevačica sarađuje isključivo sa proverenim brednovima i stoji samo između firmi za koje može da garantuje.

Dok njena naslednica, Anastasija Ražnatović po objavim na svoj profilu zarađuje 2500 , a za objavu na svom storiju uzima 1500 evra. U korak sa njom idu i Seka Aleksić, Teodora Džehverović. One imaju jasno određen cenovnik objava, samim tim je slika na profilu skuplja, a na storiju jeftina, jer stori ipak traje samo 24 časa.

Nataša Bekvalac ima malo drugačije cene od ostalih. Sa svojih 800 hiljada pratioca, lepa Nata traži 3500 evra za objavu na profilu, dok za objavu na storiju traži 2000 evra prema tvrdnjama pomuntog lista.

 

Ni rijaliti zvezde nisu ništa manje plaćenje. Luna Đogani kao i Kristina Kija Kockar sa svojih 500 hiljada pratilaca dobro zarađuju. Njihove cene se kreću 1000 do 2000 evra u zavisnosti od objave.

Sve u svemu, izgleda da za pojedine nema krize. Uprkos koronavirusu, strogim merama, očigledno da  odlično može da se zaradi i preko društvenih mreža.

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

 
 

Povezani članci

spot_img

Najnoviji članci