Array

Komšije Đoganijevih otkrivaju: „Vesnu spopadaju po ulici, a Đole uvek vozi decu u školu!“

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Komšije kažu da nevenčani par Vesna i Đole Đigani žive poput tinejdžera razmenjuje nežnosti na ulici, bez obzira na prolaznike. Naime, poznati par živi u elitnom naselju, a sada je u centru skandala zbog prevare. Komšinica iz zgrade otkrila je da često na ulici razmenjuju nežnosti i da je interesantno da posle toliko godina jedno drugome ne mogu da odole, zbog čega je iznenađena pričama o prevari.

-U šoku sam šta se saznalo. Neverovatno je koliko između njih postoji i dalje velika ljubav, makar je tako delovalo. Stalno razmenjuju nežnosti na ulici. Ljubazno se jave, uvek su nasmejani. Niko ne bi pomislio da je on vara – poručuje komšinica iz zgrade, dok jedna od mlađih stanovnica naselja tvrdi kako se Vesna svakodnevno snima za društvenu mrežu TikTok.

-Viđamo je po ulici kako se snima za Tiktok. Deca je spopadaju da snimi koji video i sa njima, jer je veoma popularna među mlađom publikom koja sve to prati. Razigrana je, vesela i zanimljivo je to što joj nikada ne pada teško kada treba video da ponovi nekoliko puta za Tiktok, jer očigledano želi da sve ispadne kako treba – smatra devojka na čije se reči nadovezuje i slučajni prolaznik koji živi nekoliko zgrada od njihove. Oboje su iznenađeni pričama o prevari.

-Ne viđam ih stalno, ali kad god sam ih video išli su zajedno. Znam da je Đole zadužen da odveze i dovede decu sa raznih aktivnosti koje pohađaju u toku dana. Vozi odličan auto, ali tako i treba. Verujte mi da ni kvadrat u ovom naselju ne košta malo. Minimum je potrebno 2.500 evra da se iskešira. Još koliko sam načuo, njihov stan je ogroman. Uštedeli su novac u vreme krize, samim tim mogu da se pohvale luskuznim životom. Dok mnogi grcaju u dugovima, njih dvoje žive pristojnim životom – zaključuje stanovnik popularnog naselja.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci