Komšije o porodici Todorović! Kako se pevačica ponaša kada nema kamera?!

Pročitajte još

Pevačica Milica Todorović nije zaboravila na svoje korene i rodno mesto Kruševac, gde se nalazi njena porodična kuća u koju se često vraća.

Miličini najbliži susedi ispričali su da je grad Kruševac veoma ponosan na uspehe koje niže u svojoj karijeri, a jedino im je žao što pevačica još nije održala nijedan nastup u svom rodnom gradu.

– Milica je predivna osoba, potpuno prirodna, vedra, nasmejana, pozitivna. Kada je čovek s njom, nikad mu nije dosadno jer Milica zrači svojom pojavom. Kada je kod kuće, ponaša se potpuno normalno, kao da nije deo javne scene. Ide u prodavnicu, svima se javi na ulici… Često je u restoranu koji je blizu njene kuće i uvek nađe vremena da svoju porodicu izvede na ručak ili piće. Potpuno je prirodna, normalna, svoja… Drago mi je što se ne menja i što je ostala autentična – rekao je Miličin komšija Arsa, a onda je jedna baka objasnila zašto svi Kruševljani vole Milicu.

– Komšiluk je ponosan na nju, obožavamo je jer nju ne možete da ne volite – rekla je prva komšinica porodice Todorović dok je komšinica Ana ispričala da je ceo grad ponosan na Milicu.

– Kada se tek pojavila u „Zvezdama Granda“, malo ko je mogao da poveruje da će Milica postati najmlađa pobednica tog takmičenja. Međutim, ona je svima pokazala da se trud i talenat isplati, a Kruševac ima čime da se hvali – bila je iskrena Ana. Miličin komšija Dušan rekao je da voli sve njene pesme, ali da bi najviše voleo da Todorovićeva zapeva u rodnom gradu.

– Jedino mi je žao što nikada nije održala koncert u Kruševcu, jer to mnogi sugrađani s nestrpljenjem očekuju. Bilo gde da zapeva u Kruševcu, na trgu, u restoranu, ne sumnjam da bi napravila odličnu žurku – kaže Dušan na kraju.

Miličini roditelji ostali su da žive u Kruševcu, a komšije popularne pevačice kažu da se porodica Todorović nije nimalo promenila otkako je Milica postala poznata.

– Ostali su isti kao i pre. S komšilukom su takođe u super odnosima, uvek su spremni za razgovor, šale i raznorazne dogodovštine. Ćerkina popularnost nije uticala na njih, a oni su definitivno njena najveća podrška. Oni su potpuno normalna i zdrava porodica – pričale su komšije za „Kurir“
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci