Nezaboravan provod uz Željka Samardžića!

Koncert ŽELJKA SAMARDŽIĆA 24. decembra u Kombank dvorani!

Željko Samardžić: "To će biti dobar, veseo koncert, pre svega, u pretprazničnom rapoloženju, tako da ću repertoar usmeriti na taj način. Inače sam se upravo vratio iz zvanično najlepšeg sela na svetu, bio sam na Mećavniku, radio sam spot za novu pesmu koju ćemo objaviti pred koncert".

Pročitajte još

Narednu godinu dočekujemo puni optimizma, uz poznate pesme Željka Samardžića, koji će održati svoj beogradski koncert 24. decembra u 20 časova u Kombank dvorani . Ulaznice se mogu nabaviti na Tickets.rs, prodajnim mestima Ticket Vision-a i blagajni Kombank dvorane.

Ovaj muzički spektakl najavljen je konferencijom za medije na kojoj je, pored Samardžića, u ime organizatora koncerta govorio Damir Handanović, v. d. direktora Centra beogradskih festivala – CEBEF. Željko Samardžić izjavio je da jedva čeka susret sa publikom:

„To će biti dobar, veseo koncert, pre svega, u pretprazničnom rapoloženju, tako da ću repertoar usmeriti na taj način. Inače sam se upravo vratio iz zvanično najlepšeg sela na svetu, bio sam na Mećavniku, radio sam spot za novu pesmu koju ćemo objaviti pred koncert“.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci