Konstrakta iznenadila obožavaoce novom odlukom!

Pročitajte još

Ovogodišnji festival za „Pesmu Evrovizije“ održaće se u italijanskom Torinu od 10. do 14. maja. Srbiju će na takmičenju „Evrovizija 2022“ predstavljati Ana Đurić – Konstrakta.

Pevačica je već krenula u evrovizijske pohode. Nedavno je predstavila svoju numeru „In corpore sano“ na predevrovizijskom festivalu u Izraelu.

U planu je bilo da Konstrakta nastupi i u Madridu na još jednom predevrovizijskom skupu, ali sada iz njenog tabora stižu vesti da je Ana bolesna i da ipak neće izaći na špansku scenu.

Te vesti je objavila Konstraktina ekipa iz grupe „Zemlja gruva“ na svom Instagram profilu.

– Konstrakta neće biti u prilici da nastupi na predevrovizijskom koncertu u Madridu, koji se održava 16. aprila, iz zdravstvenih razloga – stoji u saopštenju na storiju uz dodatak „Umetnica mora biti zdrava“.

Na Instagram fan-profilu Konstrakte, koji je Ana Đurić odobrila, reči sa profila „Zemlje gruva“ su dopunjena porukom za Torino:

– Neće biti prilike da gledate nastup na predevrovizijskom koncertu u Madridu, koji se održava 16. aprila, iz zdravstvenih razloga. A za Torino UMETNICA MORA BITI ZDRAVA.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci