[acf field="pre_title"]

Konstrakta krasi stranice Američkih prestižnih magazina

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Ana Đurić Konstrakta, osim što je osvojila region i Evropu svojom evrovizijskom pesmom „In corpore sano“, trenutno je jedna od glavnih zvezda i u Americi!

Ono što mnogima nije pošlo za rukom, uspelo je Konstrakti. Naime, ona se nakon finala Evrovizije u Torinu našla na stranicama čuvenog Njujork tajmsa, kao i na njihovom sajtu i zvaničnoj Instagram stranici. U autorskom tekstu Aleksa Maršala pod naslovom: „Megan Markl stigla na evrovizijsku scenu. Nekako!“, novinar američkog lista ističe da je Konstraktin nastup predstavljao umetnički performans.

Konstrakta
Printscrean, instagram

Podsetimo, ovo nije prvi put da se Konstrakta pominje u američkim medijima, pa su se tako na sajtu Hafington posta posebno citirale reči Konstrakte da je Megan Markl deo pesme „ne zato što je toliko važna u ovom slučaju, već što je predstavnik svih onih ljudi u medijima na koje smo fokusirani“. I sama Konstrakta je nedavno u izjavi medijima ispričala da Megan još nije kontaktirala s njom.

– Megan još nije kontaktirala sa mnom, ali bih volela da čuje našu pesmu. Ovo je pesma o atmosferi u kojoj živimo, koja zdravlje stavlja ispred svega. Inače, Megan je takođe prognana, a mi podržavamo prognane ljude – rekla je Konstrakta.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci