Konstrakti stiglo uzbuđujuće pismo

Pročitajte još

Martinović Miloš
Martinović Miloš
Novinar Toxic TV

Ana Đurić Konstrakta još jednom je dobila potvrdu svog uspeha, kada je na kućnu adresu dobila pismo od svoje profesorke latinskog.

Naime, Konstrakta je napravila totalnu revoluciju na estradnoj sceni, a sada je njena profesorka iz Pete beogradske gimnazije, Mrijana Maskareli, odlučila da joj pruži podršku i istakne koliko je ponosna na svoju bivšu učenicu.

Za Konstraktu, šalje Mirjana Masakreli – pisalo je na poleđni pisma, dok je Konstrakta sa uzbuđenjem podelila njegov sadržaj. Naša profesorka latinskog, naša čuvena magistra Masakreli – napisala je uzbuđeno Ana Đurić, a onda otkrila šta piše u pismu.

– Draga moja, čestitam. Tvoja magistra Masakreli – pisalo je u pismu.Podsetimo se, članica grupe ,,Zemlja gruva“ je od 2009. godine u skladnom je braku sa arhitektom Milanom Đurićem sa kojim ima ćerku Lenu i sina Nikolu. Na pitanje Tanje Peternek Aleksić čega se plaši sada kada joj deca stasavaju Ana je odgovorila:

‒ Plašim se nestanka komunikacije, da ja više ne budem adresa na koju se obraćaju kad ih nešto muči, ali mislim da je moja bojazan suvišna. Veoma mi je stalo da nikada ne izgube osećaj da mi se obrate.

 

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Martinović Miloš
Martinović Miloš
Novinar Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci