Ksenija Bujišić iskreno o svojoj porodici!

Pročitajte još

Ksenija Bujišić i njen suprug Miljan Banićević tri godine posle ćerke Lore dobili su sina Danila.

Lepa voditeljka je zbog visokorizične trudnoće nekoliko nedelja uoči porođaja morala da provede u bolnici „Narodni front“, pa iako je dečak stigao na svet pre predviđenog termina, sve je prošlo u najboljem redu.

Mama i sin ostali su u porodilištu još neko vreme, pod budnim okom stručnog tima koji su predvodili prof. dr Željko Miković i dr Minja Stanković, a kada su oni dali „zeleno svetlo“, uputili su se kući gde su ih željno čekali tata Miljan i sestra Lora, koja se neizmerno obradovala prinovi.

1

‒ Skoro devet godina sam uživala u tituli mlađe sestre. Dok su druge devojčice izlazile napolje sa Barbikama ja sam u stopu pratila Dušana i gledala dečake kako igraju fudbal. Svima sam, sa neskrivenim ponosom, govorila: „Ja imam starijeg brata“. Onda sam dobila najvredniji poklon, Bogdana. – kaže pa dodaje:

Obožavala sam da ga kupam i presvlačim, a često sam ga i budila. Bilo mi je dosadno, a nije mi baš bilo jasno ni zašto beba stalno spava. (smeh) On je danas veliki momak, ali će zauvek ostati moja beba, večiti miljenik. Upravo zato što znam koliko je bogatstvo velika porodica, ne želim da Lora bude jedinica.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci