Ksenija Knežević ponovo u zagrljaju bivšeg dečka?

Pročitajte još

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Ksenija Knežević, članica grupe „Hurricane“, ponovo je u zagrljaju svog bivšeg dečka Nikole, kog je nedavno, prema pisanju medija, ostavila zbog mladog glumca Pavla Mensura.

Razlog nedavnog raskida Ksenije i Nikole, navodno, bio je što su se emotivni partneri u poslednje vreme udaljili. Kseniji takva veza više nije odgovarala, njenoj energiji trebala je ona strast i zaljubljenost, kao sa početka.

– Vezu su okončali u miru, a pevačica se nosila mišlju da će neko vreme biti sama i posvetiti se radu na sebi i karijeri. Međutim, onda kada se najmanje nadala, njeno srce osvojio je tri godine mlađi glumac Pavle Mensur – rekao je izvor i otkrio:

– Izgleda da ova romansa nije dugo trajala, te je rešila da se vrati Nikoli sa kojim je bila godinama unazad. Shvatila je da treba toj velikoj ljubavi da da još jednu šansu – naveo je izvor za „Telegraf Jetset“.

U prilog ovim navodima, govori Nikolina objava na Instagramu. Naime, on je na svom Insta-storiju objavio zajedničku fotografiju sa Ksenijom, na kojoj je ljubi.

Ksenija Knežević i Nikola
Ksenija Knežević i Nikola, foto: Instagram

Stupili smo u kontakt sa Ksenijinim PR-om, a sudeći po onome što nam je rečeno, Kneževićeva ne demantuje pomirenje s bivšim.

– Ksenija nema nikakav komentar, ne želi da komentariše ništa u vezi ljubavnog života – rekao je PR grupe Hurricane.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci