Laća uz emotivnu poruku otkrio detalje komemoracije Marini Tucaković!

Pročitajte još

Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Sin preminule hitmejkerke Marine Tucaković, Milan Laća Radulović, objavio je na svom Instagram nalogu saopštenje povodom komemoracije njegovoj nedavno preminuloj majci.

– Jedina bezuslovna ljubav je ljubav majke prema detetu. Smrt majke znači da tu vrstu ljubavi, apsolutne i čiste, nikad više nećemo moći da doživimo. Posle tog gubitka u nama nastaje pustoš i svako ko se nastani u našu dušu svojom ljubavlju nikad neće moći da ispuni prazninu u nama. To prosto nikad neće biti ona ljubav zbog koje na ovaj svet dolazimo i kojoj se uvek vraćamo kada nam potonu lađe i kad izgubimo veru – deo je objave.

Milan Laća Radulović
Milan Laća Radulović, foto: Instagram

– Ali nasuprot bolu koji nas sakati ako mu se predamo, moja majka je uvek imala vere, i govorila reči koje mene sad često teše, a zvuče toliko očigledno život je za žive – napisao je Laća, pa otkrio:

Milan Laća Radulović
Milan Laća Radulović; foto: Instagram

– 24. novembra održaće se memorijalni skup u znak sećanja na Marinu Tucaković, našeg najvećeg tekstopisca i moju nedavno preminulu majku. Skup će biti održan u prostorijama Skupštine Grada Beograda, u Starom Dvoru, kako bi se u društvu prijatelja i poštovalaca njenog lika i dela svečano oprostili od nje i kako bi predstavili planove za očuvanje njenog kulturnog značaja, kroz koje će neke nove generacije otkriti njene pesme i dati i njoj i njima jedan novi život.

Milan Laća Radulović
Milan Laća Radulović, foto: Instagram

Marinin sin je rekao i da će pozivnice uskoro biti podeljene, kao i da se zahvaljuje njenim saradnicima i prijateljima na lepim porukama.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci