[acf field="pre_title"]
EMOTIVNO

Lena Čolak: Presrećna sam što pesma pronalazi put do svačijeg srca, pa i do onih kamenih

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Sara Jovanović
Sara Jovanović
Novinar i voditelj na TOXIC TV-u

Mlada pevačica Lena Čolak poznata po autentičnom izgledu i raskošnom glasu juče je objavila spot za novu pesmu „Majko“ na koju će malo ko ostati imun. Spot je snimljen u malom vojvođanskom selu, Ilandži, izgleda kao jedna filmska priča, a publika ima prilike da vidi i naša dva poznata glumca koji su bili angažovani za snimanje, Milicu Milšu i Vladana Savića. Takođe, u spotu se pojavljuje jedan poseban dečko od kog se Lena, kako nam je za portal rekla, nikada ne odvaja i sa kojim se voli najviše na svetu – njen lepi psić.

Vredna „DeToxic“ ekipa je prisustvovala i ovom dešavanju i porazgovarala sa lepom Borankom u pauzama snimanja, a ona nije krila emocije dok je govorila o putu nastajanja pesme.

„Ovu pesmu sam posvetila svojoj majci, zapravo posvetila sam svim majkama, jer zaslužuju da imaju baš ovakvu pesmu. Bane Opačić je poznat po tome da ređa hit za hitom, a iskreno mene je moja majka naterala da idem kod njega. Ja sam mu se javila i dala mu instrukcije kakvu pesmu želim. Majci ništa nisam otkrivala. Kada je napisao pesmu otišla sam da je čujem i plakala sam kao kiša sat vremena. Zahvalila sam mu se od srca jer sve ono što sam mu rekla kako želim, on je to napisao pet puta bolje. Oduševljena sam pesmom i verujem da će svakog da dirne“-ispričala je Lena za „DeToxic“ emisiju.

Govorila nam je i o izboru glumaca za spot, kao i zašto je odabrala pomenutu lokaciju i staru oronulu kuću.

„Ja sam lično birala glumce za spot. Moju majku igra Milica Milša, a oca Vladan Savić. Takođe imamo i devojčicu koja glumi mene u detinjstvu. Prezadovoljna sam i kako snimanje odmiče sigurna sam da sam napravila pravi izbor. Ovu lokaciju sam odbarala jer mi je pesma najviše išla uz ovaj ambijent“-dodala je pevačica.

Lena Čolak

Utisci se još uvek ne sležu, ali ekipa Toxic portala nije odolela, a da ne kontaktira Lenu samo dan nakon objavljivanja pesme. Komentari na račun njenog rada su najpozitivniji, a čestitke pune lepih reči iskusnih kolega, poput Ane Nikolić, Andreane Čekić, Ljupke Stević, Baneta Opačića, kao i učesnika u spotu su joj vetar u leđa.

Pitali smo je kakvi su danas njeni utisci.

„Ne samo da sve majke plaču nego sam iznenadjena reakcijama mnogih muškaraca koji se javljaju i govore kako sam ih rasplakala. Presrećna sam što pesma polako pronalazi put do svačijeg srca, pa i do onih kamenih.“

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Sara Jovanović
Sara Jovanović
Novinar i voditelj na TOXIC TV-u

Povezani članci

 

Najnoviji članci