Leontina iskreno o odnosu i svađi sa Joksimovićem: „Bili smo zaista bliski!“

Pročitajte još

Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Pevačicu Leontinu Vukomanović u prošlosti mediji su povezivali sa pevačem Željkom Joksimovićem. A ona je posle dužeg perioda progovorila o njihovom odnosu, kao i o razlogu zbog kog nisu bili u kontaktu osam godina.

– Bila sam na vrhuncu karijere i zbog toga su me mediji često povezivali sa mnogim muškarcima, pa tako i sa njim. Veza između nas dvoje nikada nije bila potvrđena, to su sve bile medijske insinuacije, bili smo zaista bliski prijatelji i saradnici – počela je pevačica, pa dodaje:

– Na Radijskom festivalu sam nastupila sa pesmom „Krila“ i tada sam kompletno promenila saradnike, pa tako među njima nije bio ni Željko. Njemu se to uopšte nije dopalo, imali smo jezivu svađu na jednom snimanju, nakon čega smo prekinuli saradnju. Imala sam ideju da otvorimo jedan dečiji centar, jer sam još od 1991. pisala pesme za decu i nastupala na dečijim koncertima. Predložila sam to Željku, ali sam ubrzo odustala od svega, jer je on video sebe kao direktora tog centra – otkrila je Leontina, za „Hit“.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci