Lepa Brena otkrila da li razmišlja o povlačenju sa scene!

Pročitajte još

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Pevačica Lepa Brena, neumorna je kada je posao u pitanju, iako je na sceni skoro 40 godina. Ipak, pored brojnih obaveza, snimanja, putovanja i nastupa na koje je navikla, Brena ne krije da joj je prijala pauza od dve godine koju je napravila.

Pevačica kaže da će sigurno doći trenutak kada će biti umorna od svog posla, ali to za sada nije slučaj.

– Za sada ne. Ali moram da priznam da prvi put uživam u tom nekom odmaranju. Problem je što sam ja osoba koja je navikla da radi nešto. Možda to neće biti naporni koncerti, ali ja ću se uvek baviti nečim, zato što moj mozak ne može da ne funkcioniše i ne može da ne radi. Sigurno će doći vreme kada ću se mnogo više baviti sobom, decom i unučićima. Neka bude sve u svoje vreme i sve po redu, i ja ću biti srećna i zadovoljna – kaže Brena, pa dodaje:

– Ono što sam želela da uradim u životu, to sam i uradila. Postoji još nekoliko stvari koje predstavljaju moje želje, ali na neke stvari zaista ne mogu da utičem, a to je da vidim svoju decu srećnu i da vidim ovaj narod srećan. Eto, to je ono što bih volela – zaključila je pevačica, u uključenju za „Grand magazin“.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci