O njenoj vitkoj figuri maštaju devojke: Lepa Brena je sada seks bomba, a nekada je imala 90 kilograma!

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Folk diva, Lepa Brena, kad je počinjala karijeru mučila je muku sa kilogramima. Pevačica je u jednom trenutku imala čak 89 kilograma, a kolega Saša Popović ju je upoređivao sa “trokrlilnim ormarom”. Ni Brena nije bila zadovoljna kako je tada izgledala, te je promenila ishranu i pocepala stare slike!

-Kad sam videla fotografije na kojima sam debela, bila sam besna na sebe. Sve sam ih iscepala i, hvala Bogu, da ih nemam više. Tad sam dogurala do 89 kilograma! Znate koliko je to?! Tu je još malo 90, a gde je 90, tu je i 100! – iskrena je Brena.

– Trebalo je da pevam u jednom hotelu, a momci iz „Slatkog greha” su rekli konobaru da je došla Brena. On je prokomentarisao: „Ju, ja sam očekivao pevačicu, a ono došla trafostanica”. To me je pecnulo i povredilo. Konobar mi je poželeo dobro veče, a ja sam ga mrko pogledala i pitala: „Otkad pozdravljaš trafo-stanice?” Ipak, to me je podstaklo da nešto uradim, za šest meseci sam smršala, sa 89 spala sam na 67 kilograma. Bila sam oduševljena sobom, dobila sam novu energiju. Tada sam rekla da sebi to više nikada neću dozvoliti, kao i da smem da se ugojim najviše dva kilograma – priseća se muzička zvezda.

Brena smatra da je umerenost ključ za dobru liniju i zdravlje, iako u mladosti nije imala novca za kvalitetnu ishranu.

– Dok sam studirala, jela sam paštetu i hleb. Pila sam i mnogo jogurta da bi me zasitio, jer nisam imala večeru svaki dan. U mojim godinama čovek nauči da ne treba ni u čemu da preteruje, naročito u mesu, koje je kod nas glavno u jelovniku. Ispada da ste siromašni ako ne jedete tri puta dnevno meso – priča pevačica i objašnjava kako je i dalje zgodna:

– Svako jutro kad ustanem, vežbam jogu. Bez obzira na to koliko godina imate, bitno je da jedete manje, jer se tada bolje osećate. Volim da pojedemi slatkiše i poneki hamburger, picu, samo što se trudim da ne preterujem.

JELOVNIK LEPE BRENE

Doručak: Musli od ovsanih pahuljica, badema i svežeg voća.

Ručak: Riba sa roštilja i povrće na pari.

Večera: Potaž, supa ili veliki tanjir s mladim sirom.

Trik savet:Izbegavajte crveno meso i jake, obilne obroke.

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

 
 
Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

spot_img

Najnoviji članci