Lepa Lukić dobija svoj film: „Nemam tajni, da ih imam, ne bi bilo toga!“

Pročitajte još

Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Kraljica narodne muzike Lepa Lukić, otkrila je da se snima film o njenom životu.

Naime, pevačicu je nedavno kontaktirao jedan reditelj sa ponudom da uradi ekranizaciju najupečatljivijih detalja iz njenog privatnog i poslovnog života, a realizacija je planirana sledeće godine.

Za sada se informacije čuvaju u strogoj tajnosti, dok se ne prikupi kompletan materijal i pronađu glumci koji bi se nosili sa ulogama ljudi koji su obeležili njen turbulentan život.

Lepina karijera obeležena je brojnim hitovima i koncertima, ali i skandaloznima – kockanjem, razvodom, ali i veliko tuge zbog toga što nije mogla da ima dece.

U razgovoru za „Novu.rs“ pevačica tvrdi ne krije nikakve tajne, te da je uvek svoj život narodu davala „na izvol’te“.

– Film još nije počeo da se snima. Ne mogu još da pričam ništa o tome. Polako, pripremaju tek iduće godine. Zabranjeno mi je da pričam, ne smem da odajem ni scenario, niti da otkrivam reditelja. Sve mi je za sad zabranjeno – kaže na početku razgovora pevačica.

Na pitanje hoće li se u filmu možda naći neki dosad nepoznati detalji o njenom životu, Lepa tvrdi da ona pred javnošću nema nikakvih tajni.

– Sve što mi je značajno iz života je već rečeno. Ne mogu da vadim iz bunara detalje, kad je sve već plasirano. Sve je kod mene viđeno, ne znam šta bi moglo biti više, sve što se zna, nema ništa skriveno. Ja nemam tajne. Da imam, sigurno ne bih dala dozvolu da se snima film. Nisam luda. Ja sam sve davala na tacni, pa i one najcrnje stvari o sebi, brate. Ko je lud da čuva tajne?! Kad-tad bi se saznalo.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci