Lepa Lukić iskreno o svom zdravstvenom stanju!

Pročitajte još

Pevačica Lepa Lukić priznala je da se osećala loše i otkrila detalje svog zdravstvenog stanja, a ispričala je i da li je završila u bolnici.

Nedavno je medijima odjeknula vest da se zvezda narodne muzike Lepa Lukić ne oseća dobro i da je završila na infuziji, a pevačica je sada otkrila detalje svog zdravstvenog stanja.

Lepa je demantovala navode da je bila hospitalizovana, ali je priznala da je imala grip i da nije mogla ustati iz kreveta.

„I ja sam valjda od krvi i mesa, imala sam neki grip, pa i mene je nešto uhvatilo, ali su napisali da sam u bolnici, a ja nisam ni videla bolnicu. Zvali su me da pevam na nekoj televiziji, ja sam rekla da me smlatio grip i da ne mogu da ustanem iz kreveta, a oni napisali ‘Lepa u bolnici i u teškom stanju’, kao umirem“, izjavila je Lepa.

„Pogađa me što neistinu pričaju. Zove me Čikago, Toronto, Kanada, imam prijatelje tamo i pitaju me je l’ istina da sam bolesna i da sam u teškoj situaciji… Ja kažem: ‘Ljudi, nisam, prošlo me’. Nije to lažna vest da sam se ja bila razbolela. Bila sam prehlađena, smlatilo me, nisam dva dana mogla da jedem i jednostavno sam se povratila. Išla sam i izvadila krv i sve je u redu, dobri su rezultati. Prošlo me kao da i nisam bila bolesna“, ispričala je Lepa Lukić.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci