SVADBENA ZVONA

Lepa Španjolka izgovorila sudbonosno „DA“ našem glumcu

Pročitajte još

Sara Jovanović
Sara Jovanović
Novinar i voditelj na TOXIC TV-u

Još jedan par sa naše javne scene staće na ludi kamen. Naime, glumac Uroš Jovičić verio je svoju izabranicu iz Španije, Dženi Martin, sa kojom je već dugo u ljubavi. Zaljubljeni par je radosne vesti podelio putem društvene mreže Inastagram, a mnoge naše poznate ličnosti su im uputile lepe čestitke.

-Rekla sam „DA“ ljubavi mog života- napisala je Dženi ispod fotografije na kojoj se jasno vidi verenički prsten.

Podsetimo, par se upoznao na snimanju filma „Montevideo, vidimo se“ gde su zajedno delili filmsko platno. Pre nego što je uplovila u romansu sa našim glumcem, ona je živela na Tenerifima, ali se zbog ljubavi preselila u Beograd gde tada započinju zajednički život. Lepa Španjolka pored toga što se bavi glumom i pevanjem, ona je i influenserka.

Pre samo nekoliko dana, Uroš je dao intervju za jedan magazin gde je otkrio da je veridba sledeći korak u njihovoj ljubavi.

„Svi nas pitaju da li se uzimamo, da li stajemo na ludi kamen, kad ćemo, da li ćemo, jesam li kupio prsten. Nemam odgovor na ta pitanja. Ali priznajem da nikad nismo planirali svadbu. Jednom je neko nešto napisao o tome, ja sam nešto u šali prokomentarisao i ljudi su me zvali da mi čestitaju. Strašno sam sujeveran i ne bih da izbaksuziram nešto. Zasad nam je lepo ovako. I iskreno mislim da niko ne treba da zna koliko se Dženi i ja volimo, da li šaljemo srca jedno drugom u porukama i držimo li se za ruke. Važno je da nas dvoje znamo koliko nam je lepo“- rekao je glumac.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Sara Jovanović
Sara Jovanović
Novinar i voditelj na TOXIC TV-u

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci