Luka Raco: „Jedva čekam da se oženim i postanem otac“

Pročitajte još

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Šarmantni mladi glumac, maneken i pisac, Luka Raco, sa samo 10 godina glumio je u reklami za čokoladu i to je bilo njegovo prvo iskustvo na televiziji.

Međutim, prekretnica u njegovoj karijeri bila je i te kako zapažena uloga  u televizijskoj seriji „Sinđelići“, 2013. godine, kojom je stekao veliku popularnost.

Trenutno jedna od najpopularnih serija na našim prostorima, zasigurno je „Igra sudbine“, u kojoj Luka tumači jednu od glavnih uloga, a on je u „DeToxic“ emisiji otkrio kakva je atmosfera na snimanju.

– Mi smo jedna velika porodica i to nije kliše. Mi se zaista družimo i van seta. Zaista su nastala neka prava prijateljstva. Na svake dve nedelje nove epizode, tako da ni mi ranije ne znamo šta će se dešavati – bio je iskren glumac.

Poznato je da Luka miljenik ženskog dela publike, a ono što gotovo sve zanima, jesto to kako se njegova izabranica nosi sa tom popularnošću, s obzirom da nije iz tog sveta, ali i da li će možda uskoro stati na „ludi kamen“.

– Muški se bori, dobra je, nosi se lepo sa tim. A i znala je da ulazi u vezu sa nekim ko se bavi javnim poslom. Zavisi i do toga kako se mi predstavimo toj osobi, jer ako balansiramo sa tim, onda može biti sve u redu – istakao je Luka i dodao:

– Neki mediji su me već oženili, što se njih tiče ja sam u braku odavno, ali ja kažem da sve ide vremenom. Ako se poklope kockice, zašto da ne. Cenim te porodične vrednosti, odrastao sam u takvoj porodici i nadam se da ću se i ja jednog dana ostvariti kao suprug i otac.

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci