[acf field="pre_title"]
DIVAN DAN

Luna čestitala Marku rođendan: Ljubavi, želim ti da budeš dobar tata!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Rijaliti zvezda, Luna Đogani, ne razdvaja se od svog dečka Marka Miljkovića, te je i logično da mu je i prva čestitala rođendan. Naime ona je na Instagramu objavila njihovu zajedničku fotografiju, a u nekoliko objava mu je poručila šta mu želi.

Osim najlepših želja, ljubavi i zdravlja, Đoganijeva je vereniku poželela da bude i dobar otac, te su mnogi posumnjali da je Luna trudna.Luna Đogani rođendan

– Srećan rođendan oko moje, podrško moja, prijatelju moj, ljubavi moja. Želim ti sve ono sve što poželiš, najviše ti želim zdravlje i da ne budemo bolesni više. Želim ti da ostvariš svaki svoj san, želim ti da budeš uvek ono što jesi, jer te ja baš takvog volim. Želim ti da budeš dobar vernik, suprug i ako bog da otac. Želim ti da svi tvoji dragi ljudi budu dobro i zdravi, želim ti da budeš srećna kakva god to sreća bila. Volim te, jer si uvek bio tu. Volim te, jer i kad je bilo najgore nisi odustao i ostao si i borio se. Volim te, jer me nikad nisi izdao. Volim te, jer si me učinio najsrećnijom devojkom na svetu i hvala ti. Srećan rođendan okce – napisala je Luna u nekoliko objava.

Iako su je fanovi odmah zatrpali pitanjima da li je trudna, Luna se nije oglašavala povodom toga.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci