[acf field="pre_title"]
PRVI PREGLED

Luna Đogani: Još uvek nismo svesni, ali smo presrećni!

BUDUĆI RODITELJI SE UPUTILI NA PRVI PREGLED
[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Rijaliti zvezda i pevačica Luna Đogani je juče putem Instagram sve svoje pratioce i fanove obradovala lepim vestima, a to je da će ona i njen izabranik Marko Miljković postati roditelji. Marko je pre više od mesec dana napravio iznenađenje za Lunu, pa je pred njenim najbližim i zaprosio. Nisu krili da rade na proširenju porodice, a budući roditelji ne kriju svoju radost i rado je dele sa svima, pa su danas sa osmehom na licu otišli i na prvi pregled.

„Osećam već neke promene, ja sam trudna malo duže nego što sam mislila, sad idem na pregled da vidim koliko je to tačno. Još uvek nismo svesni, ali ćemo biti čim odemo na pregled. Presrećni smo, svi su presrećni, Anabela je bila sa mnom kada sam saznala. Ona je reagovala burnije od mene, čak je i plakala, a ja sam u šoku.“-rekla je Luna Đogani za Blic.

Pre nego što su otkrili da će postati bogatiji za još jednog člana, par je već imao spremna imena koja bi dali bebi. Za dečaka su predložili da bude Luka, a za devojčicu u obzir dolaze Mia, Lana ili Hana.

Mnoge kolege i prijatelji uputili su čestitke, a najveću radost podelili su budući baka i deka.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci