Luna Đogani otkrila zbog čega Anabela nije bila na njenom venčanju!

Pročitajte još

Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Kada je Luna Đogani brakom krunisala svoju ljubav sa izabranikom Markom Miljkovićem, na svadbi se nije našao niko od njene porodice. Mnogi su to protumačili tako da njena majka Anabela nije u dobrim odnosima sa Luninim suprugom, a sada je pevačica ispričala šta se zaista dešavalo.

– Mene to što mi se majka nije pojavila na venčanju nije zabolelo, jer je to takav dogovor bio, apsolutno nije da niko nije bio pozvan.Plan je da to bude velika svadba, da svi dođu, ja sam kao mala maštala da imam veliku venčanicu, da ne budem trudna na svom venčanju, da ne budem deveti mesec, da ne mogu da hodam. Sigurno nisam tako planirala svoje venčanje. Ali situacija je bila drugačija – započela je Luna, pa dodaje:

– Kada je on mene verio nije bila u planu ni korona, ni trudnoća, desilo se tako.Ja nisam želela da moje dete bude vanbračno. Želela sam da se Mia rodi, a da Marko i ja budemo muž i žena, zato je sve to tako bilo ubrzano. Falili su majka, otac, sestre, prijatelji i to je ono što je falilo da bi sve bilo potpuno, ali to će se desiti… Mi sada planiramo veliko slavlje za Miin prvi rođendan i nadoknadićemo to što nismo mogli tada – otkrila je Đoganijeva, u emisji „Zvezde Granda specijal“.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci