EKSKLUZIVNO

Luna Đogani: „Svaki dan imam mučnine, nekada ne mogu da ustanem iz kreveta“

Pročitajte još

Nikolina Bešović
Nikolina Bešović
Novinar Toxic TV

Buduća mama, Luna Đogani, nakon mesec dana od objavljivanja lepih vesti o svojoj trudnoći, stala je pred naše kamere i specijalno za Toxic portal otkrila detalje o kojima je javnost, do sada, malo znala.

Luna Đogani
Foto:TOXIC

Razgovarali smo o tome kako podnosi trudnoću, kao i da li je odnos između nje i njene majke Anabele sada bolji. Takođe, otkrila nam je da njen verenik Marko potpuno posvećen tome da joj ulepša svaki trudnički dan. Rekla nam je da su bebu planirali, ne baš sad, ali odmor na kom su proveli neko vreme nakon veridbe im je ipak promenio plan, poslušajte u prilogu:

– Svaki dan imam mučnine, nekada mi je toliko loše da ne mogu da ustanem iz kreveta. Tako sam umorna i stalno mi se povraća. Malo sam otečena zbog trudnoće i usta su mi otekla, nisam „radila“ usta (smeh). Jednostavno trudna sam, lepo mi je i uživam.

Luna Đogani
Foto: TOXIC

– Sa mamom sam se, naravno, pomirila. To je bilo samo pitanje vremena. Ne mogu da zamislim da moje dete, sutra, živi bez mene. I sad mi je loše kada pomislim na tako nešto, da živimo odvojeni jedno od drugog, jer ipak ga nosim devet meseci u stomaku. Naravno da mi je moja majka najbitnija.

Ono što je nama bio osnovni utisak, jeste da Luna blista i izgleda zaista zadovoljno i srećno, a u to ćete se i sami uveriti uskoro u našoj „DeToxic“ emisiji i saznati šta nam je Luna još otkrila.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Nikolina Bešović
Nikolina Bešović
Novinar Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci