Luna i Marko Miljković opremaju novi stan, evo šta su sve izabrali za porodični kutak!

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Luna Đogani i njen suprug Marko Miljković pazarili su stan na Bežanijskoj kosi. Njihova nova nekretnina ima 80 kvadrata, tri sobe i veliku terasu, a sada su u fazi opremanja.

Na zajedničkom Jutjub kanalu gde veoa često objavljuju snimke kako provode svoj dana i šta sve rade sa ćerkom Miom, objavili su trenutke kada su sa svojom ćerkom Miom krenuli u salon nameštaja kako bi izabrali ono što im je potrebno.

Luna i Marko Miljković, foto: Printksirn Jutjub

-Trenutno nam je prioritet da nađemo kauč i krevet. Bitno nam je da imamo gde da spavamo i leškarimo do mile volje. Važno nam je da to bude lepo, zanimljivo na oko, da se uklopi sa ostatkom nameštaja, ali i da bude dobro, kvalitetno, kao i da se uklopimo u cenu. Ja bih najviše volela da sve to bude u kraljevski plavoj boji – ispričala je Luna a onda je Marko dodao:

-Već smo angažovali čoveka koji nam radi stolariju. Sve ćemo to da snimimo jer želimo sa vama da delimo sve lepo što nam se dešava, a ovo su nama jako važne stvari. Već je projektovano sve što ima veze sa ulaznim delom, garderoberom u hodniku i spavaćoj sobi, ali i prostor oko TV-a i kuhinja. Čekamo dan kad će nam dati ključeve novog stana jer zgrada još uvek nije useljiva. Kako smo se dogovorili sa investitorom, krajem novembra bi trebalo da dobijemo ključeve, a onda kreće pun gas da ubacimo sve ono što smo kupili. Trebalo bi da se uselimo polovinom decembra ili najkasnije za Novu godinu – rekao je Miljković.

Luna Djogani, foto: Printskrin Jutjub

Iako se u mnogima stvarima odlično slažu, mladi bračni par se prilikom kupovine ogledala nisu sjajno sporazumeli.

-Iako je Luna htela ogledala u spavaćoj sobi, od toga nema ništa. Ogledala mogu u hodniku i bilo kojoj drugoj prostoriji, osim u spavaćoj sobi. Kad se spava nema ogledanja“, zaključio je uz osmeh Marko.

Marko Miljkovic, foto: Prinskrin Jutjub

Oni su se odlučili za garnituru sive boje koja je za dnevnu sobu, a za spavaću žele kraljevsko plavi krevet.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci