Luna i Marko progovorili o rijalitiju, parama, svadbi i ženi koja im čuva dete

Pročitajte još

Luna Đogani i Marko Miljković ne prestaju da intrigiraju javnost, a sad su progovorili o nedavnom odmoru, ćerki i svom braku.

– Morali smo da na putovanje vodimo bebisiterku. I uživali smo i radili. Imali smo dva leta, bilo je naporno, sa bebom i sve… Beba je bila divna, spavala je tokom oba leta. Možda opet odemo uskoro u Tursku – kazao je Marko Miljković.

– „Jedva čekamo prvi rođendan ćerkice. Uskoro će, videćemo da li će biti velika žurka, sa novinarima i ostalo. Mora to da se obeleži.“ – kazala je Luna Đogani te otkrila da li će sa suprugom snimiti njihov rijaliti i kakav im je brak:

– „Ne, previše mi je svega toga, da nas snimaju 24 sata, ne. Imali smo mi dobre ponude za tako nešto, ali smo završili mi sa takvim ponudama… (smeh) Tolerancija i razumevanje su prisutni u našem braku. Nije sve savršeno, naravno, al’ nismo dozvolili nikome da nas odvoje, a pokušavali su.“ – navela je ćerka pevačice Anabele Atijas.

– „Mi smo odlično plaćeni od Jutjuba, više je nego dovoljno. Ne treba nam ništa drugo.“ – istakao je Marko.

Luna je otkrila i ko im čuva ćerku kad imaju obaveza.

– „Pa, bebisiterka. To je žena koja nam pomaže, ne stalno, al’ ponekad. Kad mora tu je. Mia je baš voli.“ – kazala je Đoganijeva, koja ne priželjkuje veliku svadbu.

– „Kasno je sad za to, kasno je.“ – ističe Luna.

Izvor: Kurir
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci