Luna pokazala trudnički stomak i čestitala Novu godinu!

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Pevačica Luna Đogani sa svojim izabranikom Markom Miljkovićem dočekala je Novu godinu na planini Jahorina. Par je otišao na zimovanje još pre nekoliko dana, a koliko im prija zimska idila svakodnvno objavljuju na svojim društvenim mrežama.

Luna je za naš portal otkrila da joj je bio potreban odmor kako bi pobegla od gužve i Beograda, a ako sudimo po fotkama koje deli sa svojim pratiocima vidi se da uživa u svakom trenutku provedenom na odmoru.

Iako sa svojim pratiocima deli skoro svaki trenutak trudnoće, trudnički stomačić još uvek se nije nazirao kod Lune, ali novom fotkom sve je oduševila. Naime, ona je čestitala svojim fanovima praznike, a u prvom planu je njen obli stomačić.

-Srećna Nova godina dragi moji ljudi! Želim vam zdravlje, jer nam je to falilo u prethodnoj! Ja ću prošlu godinu pamtiti kao najlepšu! Dolazi nam na svet naša ćerka Mia. U ovoj godini  ću biti majka. Volite se, čuvajte i pazite se, život mnogo vredi – poručila je Luna ispod fotografije gde se ludira sa svojim verenikom Markom Miljkovićem.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci