Luna priredila Marku izneđenje, onda je usledila rođendanska žurka

Pročitajte još

Nikolina Bešović
Nikolina Bešović
Novinar Toxic TV

Luna Đogani i Marko Miljković očigledno uživaju u tome da jedno drugom priređuju momente za pamćenje. Pre samo mesec dana Marko je organizovao žurku za svoju voljenu, pozvao najbliže prijatelje i porodicu, a onda je i zaprosio. Usledilo je nezaboravno putuvanje u Tursku, a sada je po svemu sudeći Luna odlučila da se revanšira za rođendan.

„Danima je smišljala na koji način da iznenadi Marka, znala je da voli avione i da mu je oduvek bila želja da se provoza u nešto manjoj letelici od standarne. Odlučila je da iznajmi avion i pilota koji će provozati Marka, naručila posebnu tortu i dekoraciju u vidu mafina sa njihovim slikama, pićem takođe u njihovom znaku. I taman dok je Marko mislio da je to sve, uveče ga je čekala rođendanska proslava na kojoj su prisustvovali i pojedini zadrugari, Ana Korać sa Davidom Dragojevićem, ali svoje počasno mesto imao je i Brednon.“-kaže izvor blizak paru za Toxic.

Rođendansko slavlje se nastavilo u jednom beogradskom restoranu, a Luna i Marko su se, sudeći prema snimcima, odlično zabavili.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Nikolina Bešović
Nikolina Bešović
Novinar Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci