Maja Berović o trudnoći: „Beba upravlja mojim životom, a još se nije ni rodila!“

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Pevačica Maja Berović je u drugom stanju prvi put, što je obradovalo mnoge, tom prilikom otkrila je detalje trudnoće, pol bebe i planove za bebino odrastanje.

Sve je isto, samo se malo više čuvam, ne izlazim nigde zbog virusa, pazim šta jedem, sve ostalo je okej. Malopre mi šminker kaže “Mislio sam da ćeš biti nervozna“, a meni hormon sreće na maksimalnom nivou – priča Maja. Otkrila je zašto je ovoliko čekala da se odluči na korak da postane majka.

Maja Berović, foto: Printskrin

– Gradila sam karijeru, da sam se posvetila majčinstvu, ne bih mogla napraviti to što sam napravila. Generalno ja sam ostvarila to što sam htela u životu. Pre par dana smo objavili i snimak koncerta u Areni. Sada se probudila ta želja da imam to nešto što je deo mene, to ne treba forsirati, već sačekati pravi momenat – rekla je Maja.

Osvrnula se i na set fotografija uz koje je objavila vest da je trudna.

 

– Htela sam da te fotografije budu posebne, tražila sam razne ideje po Pinterestu. Htela sam da imamo utisak te blažene žene i to je tako i ispalo. Alen mi povlađuje, mora sada. Rekla sam, kuku meni, šta će biti kad se porodim. Ali mislim da ću sve to sa zadovoljstvom raditi. Nisam mogla da verujem da će beba da upravlja mojim životom i emocijama, a da se nije ni rodila – ispričala je pevačica u emisiji „Amidži šou“.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci