Maja Nikolić progovorila o nepristojnim ponudama

Pročitajte još

Maja Nikolić je nikad iskrenije govorila o svojoj porodici, kao i da li ima nepristojne ponude.

– Najlepši trenuci u životu su mi rođenja mojih sinova, jer prisustvuješ veličanstvenom čudu prirode, a smrt moje mame mi je najteži trenutak, jer je umrla mlada, sa 59 godina, od raka i svi smo propatili sa njom.

Pevačica je otkrila koliko joj je teško bilo da sama odgaja sinove.

– To su divna deca i biti mama nije lak poziv, ali je najlepši! Moji sinovi su dobra deca i uvek smo sve – i lepo i ružno – prolazili zajedno. Ne sećam se da su mi zamerali, jer sam uvek tu da ih saslušam i da se dogovaramo zajedno. Uvek sam poštovala njihove stavove, trudila se da ispoštujem njihove želje i bila im vetar u leđa – rekla je Maja, pa progovorila o nepristojnim ponudama.

– Nikada u životu nisam imala nepristoje ponude, jer kada razgovor krene u nekom smeru koji meni ne odgovara, inače i u privatnom životu, bilo kada, ja imam svoj stav koji vrlo jasno izražavam. Sve zavisi od osobe, da li će dozvoliti da joj neko da takvu ponudu ili ne, ja sam žena koja je potekla sa festivaslih nastupa i nikada nisam davala povoda da u mom okruženju budu ljudi koji bi mi ponudili nešto. Kada osetim da mi nešto ne odgovara, ja to i kažem. Moj stav i moj odbrambeni sistem tako reaguje. Mislim da sve potiče od kućnog vaspitanja i mi sami dozvoljavaimo da nam prilaze sumnjivi likovi ili da budemo okruženi časnim i dobrim ljudima sa kojim radimo.

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci