Majka Tanje Savić: „Ona je moja lavica, jedva čekam da vidim unuke!“

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Tanja Savić je posle 15 meseci borbe konačno uspela da povrati svoje sinove Maksima i Đorđa, pošto ih je njen suprug Dušan Jovančević.

Njena majka Živana ne krije da je presrećna što će konačno ugledati svoje unuke. Ona objašnjava da je trenutak kada joj je Tanja saopštila da je u zagrljaju svojih sinova bio toliko emotivan, te da su svi plakali.

– Presrećna sam, brat i sestra su otišli po nju. Čule smo se juče poslednji put kada je krenula. Čim se sve završilo prvo je sa mnom podelila najsrećnije trenutke. Bilo je jako emotivno, plakala je, plakali smo svi. Ne znam šta da vam kažem, presrećna sam, unuke nisam videla 15 meseci. Svi su otišli po nju, brat, sin, snaja. Pravićemo kod kuće doček, moramo proslaviti njihov povratak. Napravićemo jedno malo porodično slavlje – priča Tanjina mama i objašnjava da će pevačica sa naslednicima živeti u stanu u Smederevu koji je ranije kupila.

– Oni neće živeti sa nama, živeće u svojoj kući u Smederevu. Čim Tanja sleti na aerodrom, oni će pravo tamo otići – dodaje ona.

Budući da su Maksim i Đorđe proveli više od godinu dana u Australiji, njihovu baku smo upitali šta misli kako će se snaći i da li će moći da se priviknu na drugačije okruženje, a ona nam kaže da će to biti vrlo jednostavno, s obzirom na to da su u Srbiji boravili duže nego u inostranstvu.

– Zašto da im ne prija ovde? Oni su živeli više ovde nego u Srbiji. Nastaviće svoje školovanje u školama gde su i ranije učili – kaže ona i ističe da na postoji finansijska barijera koja bi pevačicu sputavala da se izbori i obezbedi normalan život svojim naslednicima.

– Zašto da ne. Tanja je moja lavica, ona se lavovski bori za svoju decu, neće biti nikakvih poteškoća sa finansijama.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci