Marija Egelja uplovila u novu ljubavnu vezu!

Pročitajte još

Voditeljka vremenske prognoze na TV „Pink“ Marija Egelja raskinula je veridbu sa 16 godina starijim fudbalskim trenerom Ljubišom Rankovićem i uplovila u novu ljubavnu vezu.

Neko vreme nakon raskida veridbe Marija nije bila spremna za novu ljubav, ali njen sadašnji izabranik bio je uporan u nameri da je osvoji.

Marija je neko ko je poznat po svom divnom izgledu i brutalnom telu.

– Kažu da o ljubavi, sreći i bogatstvu ne treba pričati, dovolino je da se vide. Za moje raspoloženje zaslužan je partner, voljena sam i zaljubljena. Znamo se dovoljno dugo da smo se savršeno dobro upoznali i osećamo da smo jedno za drugo. – kaže pa dodaje:

Razume moj posao i podržava me, ali želi da bude osoba iz senke. Osvojio me je, osim što je izuzetno lep i zgodan, i velikom upornošću, jednostavno nisam mogla da mu kažem ne – priznaje Marija jedan magazin

– Tu se dame manje pitaju od muškaraca. Ipak, s obzirom na to da sam prešla tridesetu, sve više razmišljam o braku, porodici i deci. Priželjkujem da mi se dogode jednog dana, ali ne osećam pritisak porodice i okoline da to moram učiniti u skorije vreme. – tvrdi pa kaže:
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci