[acf field="pre_title"]

Marija Mikić: “Ne obazirem se na negativne komentare jer znam šta imam kod kuće”

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Ubrzo nakon prve trudnoće, pevačica Marija Mikić obelodanila je da čeka drugo dete. Sada je u šestom mesecu trudnoće, a nas je zanimalo kako jedna trudnica izdržava snimanja i duga stajanja na štiklama:

-“Ovo su najniže štikle koje imam i daću vam savet sve cipele iznad pet hiljada dinara su neudobne. (smeh) Ja zaista uživam i ništa mi nije teško, radim stvari koje mi prijaju i nema tu puno filozofije.”-rekla je.

Marijin izabranik Jovan verno je prati u stopu, a mi smo je pitali da li joj se dešavalo da neko negativno prokomentariše njihove emotivne objave upućene jedno drugom na Instagramu :

-“Kako nije. Toga uvek ima. Znate, ljudi sebi mnogo dopuštaju i to je najveći problem. Mene te stvari ne zanimaju i ne čitam ih jer znam šta imam u svoja četiri zida. To je najvažnije.”-bila je jasna Marija.

Nedavno se na mrežama pojavila izjava jedne gospođe koja je napisala da je pogrešno ako mislimo da je jedini uspeh žene da se ostvari kao majka, kako Marija to komentariše otkrila nam je u nastavku razgovora:

-“Pa dobro, ako ona tako misli to je potpuno legitimno. Ja čim sam saznala za sebe imala sam misiju da se ostvarim u ulozi majke. Za mene je to najveći uspeh, a ostali neka rade kako misle treba.”-rekla je.

Marija je u prethodnoj trudnoći u devetom mesecu objavila spot i pesmu, da li će se odlučiti i ovaj put za singl pred kraj trudnoće otkrila nam:

-“Joj ne. (smeh) Imam puno obaveza oko selidbe jer ćemo sa bebom živeti na novoj adresi tako da nemam vremena da se posvetim i muzici, ali eto očekujem do oktobra album prvenac.”-zaključila je.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci