Marija Šerifović o napuštanju takmičenja: „Odradiću još jednu sezonu!“

Pročitajte još

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Jedan od najboljih vokala sa naših prostora, Marija Šerifović, godinama unazad je jedan od eminentnih članova žirija popularnog takmičenja „Zvezde Granda“.

U više navrata je najavljivala napuštanje žirija, te se na kraju ove sezone samo od sebe se nametnulo pitanje njenog ostanka u ovom muzičkom šou-programu.

Marija je sada otkrila da će u „Zvezdama Granda“ ostati još jednu sezonu.

– Evo odradiću još jednu sezonu, ali ne mora da pobedi moj kandidat. Ova sezona je trajala dve godine i baš se odužila. Ovde nije stvar izluđivanja nego umora u nekom trenutku i nedostatka ideja. Moram da budem iskrena, ja sam smišljala sve stvari za nastup svih mojih kandidata, to je uglavnom bilo u neko gluvo doba noći jer svaka sitnica je užasno važna i ja zbog toga verovatno najviše nerviram samu sebe – rekla je pevačica.

Podsetimo, Marija je u žiriju od 2015. godine, a ove sezone, kao i prošle, pobedili su njeni kandidati. Ove sezone je to bio Mahir Mulalić, a u prošloj je pobedila Džejla Ramović.

– Imala sam najveći broj kandidata i svaki od njih je imao identičan status i vreme koje sam utrošila na njega. Svako od njih ima raznorazne fantazije, sad ću ovo, sad ću ono… Ako me neko od njih ne sluša, onda moja uloga u ovom takmičenju nema nikakvog smisla i ono što mogu da kažem je da su Džejla i Mahir zaista dali najviše, a to sam od njih i očekivala – iskrena je Šerifovićeva za „Alo“.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci