[acf field="pre_title"]
OTVORILA DUŠU

Marija Šerifović progovorila o kolegama i finansijama

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Sara Jovanović
Sara Jovanović
Novinar i voditelj na TOXIC TV-u

Marija Šerifović važi za jednu od naših najvećih zvezda, a malo ko može da ostane ravnodušan na njen moćan glas. Nema sumnje da je svoj muzički talenat nasledila od majke Verice koja spada u najbolje vokale naše muzičke scene.

Pevačica je poznata po svom oštrom jeziku i tome da sme da se suprotstavi svojim kolegama kako bi sačuvala svoje favorite u takmičenju „Zvezde Granda“. U jednom intervjuu otkrila je sa kim se najčešće sukobljava.

„Već na čuvenoj pauzi za ručak nastavljamo da diskutujemo o kandidatima. To je naš stil, mislim da smo u tome srčani i iskreni i da to pubilka zaista voli. Nisam još uvek došla do te faze, ali, recimo, nekada sa Viki i Snežanom“- rekla je Marija.

Takođe, pričala je o svojoj jutjuberskoj „karijeri“, kao i kakva joj je konkurencija.

„Ne bih da se tako lako odričem svog zvanja, ali i da se moji snimci tumače baš tako ozbiljno. Zasad mi je prezabavno i verujem da je važno da tako i ostane kako bih nastavila istim tempom. Dobre su i reakcije, što mi je posebno drago. Nisam u kontaktu sa jutjuberima i nisam im svakako konkurencija“- rekla je pevačica i dodala:

„Vidim da se dosta polemiše koliko se trenutno zarađuje putem digitalnih platformi. Svoje video-klipove snimam telefonom i svakako nemam nameru da biznis razvijam u daljem smeru. Svima je jasno da je ovaj vek digitalizacije regulisao taj finansijski deo, pa ako i do toga dođe, ko bi se bunio“- otkrila je pevačica.

Podsetimo, Marija je pre 3 dana proslavila 36. rođendan, a putem svog Instagram profila uputila je reči hvale svima koji su joj poželeli sve najbolje i poručila je svima da se neće ponašati u skladu sa svojim godinama.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Sara Jovanović
Sara Jovanović
Novinar i voditelj na TOXIC TV-u

Povezani članci

 

Najnoviji članci