Marijana Mićić se udala u tajnosti?

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Glumica Marijana Mićić objavila je na Instagramu fotografiju, a mnogi su primetili burmu na njenoj ruci. Do porođaja Marijane Mićić ostalo je veoma malo vremena, budući da je u osmom mesecu trudnoće.

Trudna glumica i voditeljka nedavno je ponosno pokazala kako se u poodmakloj trudnoći vakcinisala protiv opakog virusa korona, a sada je samo jednom fotografijom napravila opštu pometnju.

– Hakovali su mi profil i nešto više od 24 sata sam bila bez instagrama. Ne znam šta bih vam rekla?! Pakaaaooo ali ako se pomerim korak levo ili desno raaaaaaj! Dakle bitno je samo iz kog ugla posmatrate stvari i da i u životu, kao i na Instagramu, ništa nije onako kao što izgleda! I da ogromno i veliko hvala svima – napisala je ponosno Marijana u osmom mesecu trudnoće. Ali ono što ne možete a da ne primetite jeste burma na Marijaninoj ruci.

Marijana i njen partner Miloš nedavno su proslavili osam godina srećne veze, koja je počela slučajno, a pretvorila se u lepu i dugu emotivnu priču.

– Sigurno je da su sudbina ili svemir uradili svoj deo posla, ali smo nas dvoje i te kako zaslužni. Da moje i njegove akcije nisu nailazile na prave reakcije, veza sigurno ne bi trajala, bez obzira na ljubav – izjavila je sada već gospođa Marjanović u intervjuu za Hello.

Miloš, koji je po profesiji producent, nije iz javnog sveta, ali oni nešto stariji dobro znaju njegovog oca, pevača Srđana Marjanovića.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci