Marijana Zonjić: “Postaću druga Jelena Karleuša”

Pročitajte još

Pevačica i rijaliti zvezda Marijana Zonjić priznala nam je da ima veliku tremu pred snimanje spota za novu pesmu:

-“Ne znam zašto imam ovoliku tremu. Uglavnom, pripremamo vam nešto novo i nadam se da će se svima dopasti.”-rekla je Zonjićeva.

Iako se pričalo i pisalo da je Marijana odustala od bavljenja muzikom, ona nas je demantivala i otkrila da ima velike ambicije što se pevanja tiče:

-“Nisam odustala i neću odustati. Danas svako može da peva pa mogu i ja. Trudiću se da postanem druga Jelena Karleuša.”-otkrila je Marijana.

Marijana nam je otkrila da joj najveću podršku pruža porodica i njena drugarica Dalila jer često ima periode kada posustaje:

-“Imam podršku porodice i moje Dalile jer znam često da posustajem i odustanem od nekih planova zbog loših komentara.”-rekla je pevačica.

Zonjićeva nije krila koliko voli svoju prijateljicu Dalilu i koliko su slične, ali i da li postoji nešto što bi nekada dovelo do prekida prijateljstva:

-“Dalila je jako slična meni, mnogo se podržavamo i volimo, oduvek sam želela da imam sestru i eto ta želja mi se ostvarila. Nas dve smo stvarno svašta prošle i ništa nije uspelo da naruši naš odnos.”-zaključila je Zonjićeva.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci