Laćina ispovest tera suze na oči!

MARINA DVE GODINE KRILA DA IMA RAK, MISLILA JE DA ĆE PROĆI!

Milan Laća Radulović kaže da je njegova pokojna majka Marina Tucaković dve godine krila da ima rak dojke.

Pročitajte još

Autorka najvećih muzičkih hitova Marina Tucaković o svojoj bolesti ni reč nije rekla nikome, čak ni svom sinu Laći i mužu Aleksandru Raduloviću Futi.

– Marina je znala dve godine da ima karcinom dojke, ali nije htela nikome da kaže. Mislila je da će proći… Imala je i strah od lekara, pa nije ni išla na preglede – započinje priču Laća.
Kad su njen sin i suprug primetili da je dosta smršala, naterali su je da ide kod doktora, ne sluteći da će saznati ono najgore.
– Počela je jako da slabi, imala je problem sa stomakom. Nekoliko meseci joj se stanje pogoršavalo, a mi smo mislili da je reč o bakteriji. Pošto se užasno plašila lekara, tata i ja smo joj rekli: „Imaš 10 dana da se pripremiš i da zajedno odemo da se pregledaš jer sumnjamo na neku bolest.“
Marina je, međutim, već znala da ima rak i tada je rešila da to kaže najbližima.
– Deset minuta smo bili u šoku, a onda smo odmah krenuli u borbu – priča Laća i dodaje da su neko vreme krili od javnosti da je Marina bolesna:

– Nismo hteli da širimo vest da je mama bolesna. To su znali Marinini pravi prijatelji, među kojima su Zdravko Čolić i Boki 13. Zvali su je često, možda čak i previše…

Marina je do poslednjeg dana pisala tekstove.

– Kad je primljena u bolnicu, bila je svesna situacije, imala je kraće depresivne faze… Međutim, u suštini je bila optimista, njen duh ju je sačuvao da toliko dugo poživi. Pisala je pesme čak i u bolničkoj postelji. Nije plakala, bila je veliki borac. Nikad se nije samosažaljevala – priča Laća i otkriva šta mu je majka rekla pred smrt:

 Uvek mi je govorila: „U se i u svoje kljuse.“ A poslednjih meseci mi je ponavljala: „Kada ti ja odem, nikog više neće biti tu da ti bude oslonac, osim tvog oca.“
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci