Marina Gagić postaje voditeljka i seli se u Beograd?

Pročitajte još

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Marina Gagić, bivša verenica folkera Darka Lazića, odlučila je da se preseli u Beograd, sa naslednikom Aleksejem. U pitanju je poslovna ponuda koju je dobila, prenose domaći mediji.

– Marina je prihvatila poslovnu ponudu da bude voditeljka na jednoj televiziji, sa nacionalnom frekvencijom. Ona je ponudu dobila pre dva meseca, ali nije bila sigurna da je spremna da se preseli u Beograd. Međutim, kada je Darko izjavio u sudu da traži duplo manju alimentaciju za sina u odnosu na ćerku, i to samo zato što on živi na selu, ona je prelomila i prihvatila ponudu – govori izvor blizak Gagićevoj, za „Telegraf.rs“ i dodaje:

– Ona uveliko traži stan i priprema emisiju. Novac joj je preko potreban jer su svi troškovi oko deteta spali na nju i njenu porodicu, dok sud ne donese odluku o visini alimentacije. Pored toga, Darko više neće imati izgovor za smanjenje traženog iznosa za dete – rekao je izvor.

Marina će raditi emisiju koja se bavi kuvanjem, a upravo je to nešto što su ona i Darko zajedno radili dok se nisu razišli. Doduše, snimci su bili objavljeni na Jutjubu, a ne na televiziji.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci