PROGOVORILA O MAJČINSTVU

Marina Tadić: „Biti mama je najlepši, ali i najteži zadatak“

Pročitajte još

Sara Jovanović
Sara Jovanović
Novinar i voditelj na TOXIC TV-u

Jedna od naših najlepših pevačica Marina Tadić se u januaru prošle godine ostvarila u ulozi majke. Kako ističe, ostvarila joj se najveća želja, a svoje vreme je u potpunosti posvetila ćerkici Veri. U jednom intervjuu je pričala koliko joj se život promenio, ali se i osvrnula na godinu koja je već iza nas.

„Gotovo sve se promenilo. Ali u mom slučaju na bolje. Znam da je ovo za sve bila najteža i možda najgora godina, ali u mom slučaju je obrnuto. Sve lepo je došlo u moj život. Vera je za mene ovu godinu svakako učinila boljom, lakšom i nekako spokojnijom. Iako je ceo svet na trenutak stao, ja se šalim pa kažem „Stao je svet kad se rodila Vera“, ali zaista je tako, mislim u mom životu. Sve ostalo je stalo, a život sa njom se pokrenuo“- rekla je Marina za magazin „Hello“ i dodala:

„Biti mama je najlepši, ali i najteži zadatak. Najviše emocija, onih lepih, ali i strepnje. Kad je tek došla kući, pa je gledate, pa osluškujete da li diše, to su sve strepnje, ali onda dolaze one lepe stvari, prvi osmeh, prvi zubić, prvi korak“.

Takođe, dotakla se i svoje muzičke karijere, pa otkrila kada će se vratiti na velika vrata. Naime, veruje da će se svi koju je slušaju obradovati njenom novom pesmom.

Između ostalog, pevačica je nedavno bila gost „DeToxic“ emisije i govorila o svojoj porodici, kao i o saradnji sa njenom koleginicom i prijateljicom Ildom Šaulić.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Sara Jovanović
Sara Jovanović
Novinar i voditelj na TOXIC TV-u

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci