PONOSNA MAMA

Marina Tadić: Koristim svaki trenutak da budem sa ćerkom

Pročitajte još

Sara Jovanović
Sara Jovanović
Novinar i voditelj na TOXIC TV-u

Zovu je „kraljica“ splavova i mnogi govore da ima najlepši osmeh na estradi, a za sebe kaže da je žena mangup. Ona je Marina Tadić. Nije neko ko voli da priča o svom privatnom životu i često je neuhvatljiva, ali je sada stala i pred naše kamere. S obzirom na to da se porodila pre nekoliko meseci, otkrila nam je kako provodi vreme sa ćerkicom Verom.

„Mislim da ja imam opravdan razlog zašto me nema nigde, a to je moje vreme koje provodim sa svojom ćerkicom. Svega će biti, promocija, novih pesama, lepih događaja, ali to vreme dok imate sa njom dok je mala se ne ponavlja. Mora se to iskoristiti na najlepši mogući način. Ja sam odlučila da budem sa njom u svakom trenutku i da ne propustim prve reči i korake, a to je sve ono što me čini srećnom i zadovoljnom“-ispričala je Marina za „DeToxic“ emisiju i dodala:

„Nije mi sve ovo mnogo nedostajalo, iskrena da budem. Ušuškala sam se u neki svoj svet. Sada sam mama, ali i domaćica. Svi znaju da ne volim mnogo da se sređujem i šminkam i sve to me je umorilo. Kada sam ostala trudna, znala sam da ću se skloniti na neko vreme i da će mi to prijati. Skoro 15 godina sam radila svaku noć. Putavanja i snimanja su nešto što vas potroši. Rođenje ćerkice Vere mi je dalo novu snagu i lepu energiju koju ne želim da remetim“.

Takođe, lepa Marina se prisetila njenog početka karijere, pa i samim tim kako je dobila titulu „kraljica“ splavova.

„Danijela Vranić je neko ko je u tom trenutku kada sam ja počinjala bila kraljica splavova, a pre 15 godina je to imalo neku jačinu. Ona mi je mnogo pomogla i mi smo jako bliske, a zapravo je ona bila ta koja me je dovela u Beograd i rekla Draganu Đokiću da ću ja pevati u Teatru. Ja to svima govorim i zahvalna sam joj na tome“-rekla je pevačica.

Podsetimo, Marina je takođe učestvovala u novom spotu Ilde Šaulić „Sad me tražiš“, a moramo priznati da se novopečena mama sjajno snašla i da odlično izgleda.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Sara Jovanović
Sara Jovanović
Novinar i voditelj na TOXIC TV-u

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci