[acf field="pre_title"]
SREĆNA U LJUBAVI

Marina Tadić: „Moj Uroš je najbolji tata na svetu“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevačica Marina Tadić jedna je od najatraktivnijih žena sa naše javne scene, a nema sumnje da svojim glasom osvaja srca publike. Ono što, takođe, intrigira javnost jeste njen privatni život o kome ne otkriva mnogo. U jednom intervjuu pričala je o svom suprugu Urošu, a rešila je da otvori dušu tek nakon prve godišnjice braka.

„Istina je. Uroš i ja smo se venčali prošle godine. To smo učinili veoma tiho, bez cirkusa i pompe. Tako smo želeli oboje. Naš moto glasi: Ljubav se rađa iz prijateljstva, jer smo nas dvoje pre braka bili dugogodišnji prijatelji. Posebno me je oduševio kada je postao otac, on je najbolji tata na svetu. Toliko je posvećen i brižan da ne znam da li može bolje. Da ne čuje zlo“- otkrila je pevačica za magazin „Hello“ i dodala:

„Nikada nisam krila partnera. On jednostavno nije čovek iz javnog života i nikada nije želeo da se slika. Ja takođe ne želim da potenciram njegovo javno pojavljivanje jer znam koliko je meni teško kad hoću da se opustim sa prijateljima i onda uvek neka tenzija. Tako da je njemu ovo strahovito“.

Podsetimo, Marina je nedavno u „DeToxic“ emisiji govorila i o svojoj ćerkici Veri od koje se ne odvaja. Takođe, ona je učestvovala u novom spotu njene koleginice Ilde Šaulić „Sad me tražiš“, pa je tako i dobila mnoge pozitivne komentare na račun svog izgleda.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci