Marina Tucaković pred smrt napisala knjigu o svom životu, snima se i film?

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Marina Tucaković je pred smrt navodno završila pisanje autobiografije, rešila je da svoj dinamični život navodno pretoči na papir, a po njenom romanu snimaće se i film.

Marina je mnogo patila, ali to nije volela da pokazuje nikome. Ona je zapravo svu svoju bol pretočila u stihove koje je pisala. Godinama smo joj govorili da treba da objavi knjigu po kojoj bi se kasnije snimio i film – počinje priču izvor blizak Marini i dodaje da je Tucakovićeva o knjizi ozbiljno počela da razmišlja tek u poslednje dve godine:

– Kada je počela pandemija korone, teško joj je bilo da piše pesme. Sve više je razmišljala o autobiografiji i krenula je napokon da piskara o svom životu. U knjizi je detaljno opisala najteži trenutak u životu, kada joj je 2008. godine preminuo sin Miloš… Pisala je dosta i o odnosu sa drugim sinom Laćom, kao i o velikoj ljubavi sa Futom, kojem je posvetila brojne stihove.

Počinje snimanje filma o Marini Tucaković!
Marina Tucaković, foto: Instagram

Marina je knjigu navodno završila pre dva meseca i rukopis predala svojim najmilijima – Laći i Futi.

Rekla im je da pronađu izdavača i jednog dana objave njenu autobiografiju. Imala je veliku želju da se jednog dana snimi i film o njenom životu. Sve što je napisala sada je u rukama njenog sina i muža i od njih zavisi kada će knjiga ugledati svetlost dana – završava izvor.

Čuvena hitmejkerka pre dva meseca ispričala kako bi volela da se snimi film o njenom životu.

– Za svojih 67 godina preživela sam i doživela sve i svašta i to bi bilo veoma interesantno ljudima da gledaju. Evo, recimo, na grobu glumca Ljubiše Bačić Baje piše: „Od početka do kraja zaje*ao se Bačić Baja.“ E pa film o meni će se zvati baš tako: „Od početka do kraja zaje*ala se Marina Tucaković!“ – rekla je autorka najlepših pesama.

Marina je tada otkrila i ko bi mogao da je ovekoveči na filmskom platnu.

– Anica Dobra je odlična glumica i mogla bi bez problema da me glumi. Nema ko nije čuo za nju i svi misle da je fenomenalna. Obe smo plavuše, a ona fizički pomalo i podseća na mene – rekla je nedavno naša najpoznatija hitmejkerka.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci