Marina Tucaković: “Treba mi malo odmora, da skupim snagu za dalju borbu”

Pročitajte još

Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Jedan od naših najpoznatijih tekstopisaca, Marina Tucaković, već duže vreme hrabro se bori sa podmuklom bolešću, ali kako i sama kaže ona je veliki optimista i celog života je gledala samo onu bolju stranu.

Njen suprug, Aleksandar Radulović Futa otkrio je za medije kakvo je zaista Marinino stanje.

– Šta da vam kažem. Cela ova situacija oko virusa još više utiče na njeno stanje. Sve vreme je zatvorena u kući, slabo se kreće, jer ne sme. A sve to dovodi do depresivnog stanja. Marina je sada krenula sa šestim ciklusom hemioterapija – ispričao je kompozitor i dodao:

– Normalno je da joj je loše. Po ceo dan spava, ne ustaje iz kreveta. Umorna je i smlaćena. Ali neka je, nek se odmara. Ja je ne diram. Spremam sve što treba, donosim joj hranu, a njeno je samo da se odmara i da se ne izlaže stresu. Marina je trenutno u takvoj fazi, nema snage da priča, pa se nikome ne javlja na telefon.

Za Marinu je poznato da je hrabra i da se bori kao lav, a shodno tome, na svom Instagram profilu, napisala je:

– Biće to sve ok, još malo. Sve će ovo biti juče! – poručila je Marina svojim pratiocima, a veliki broj naših poznatih ličnosti sa kojima je sarađivala joj je uputio podršku.

Porodica i prijatelji su uvek uz nju, pa su joj tako mnogobrojne kolege i ispod ove objave pružile reči podrške i ljubavi.

Ovih dana se povukla i odmara na Zlatiboru.

– Došla sam na nekoliko dana da se odmorim od grada. Veoma mi prija ovde da se izmestim na čist vazduh i da mogu da se koliko-toliko krećem. Sa svekrvom i mojom drugaricom Brankom sam ovde. Nas dve zajedno provodimo po čitav dan i mogu da kažem da nam je veoma lepo i da se trudimo da uživamo koliko možemo – rekla je Marina za “Telegraf.rs”

Marina Tucaković
Marina Tucaković. foto: ATA images

Takođe je prokomentarisala i kako se ona oseća:

– Na terapijama sam. Onako sam, ništa posebno iskreno da vam kažem. Nije ni najbolje baš, a nije ni toliko loše. Ne znamo rezultate, tek u februaru ću znati kako i šta prolazi kada bude bila kontrola. Znate kako, celog života sam gledala onu bolju stranu. Veliki sam otpimista, verujem da će sve ovo biti veoma dobro – ističe Marina i dodaje:

– Ne pišem na Zlatiboru, ako bude bilo nešto da radim kada se vratim u Beograd, hoću, što da ne. Treba mi malo odmora, da nakupim snagu, ipak sam mnogo toga uradila za ceo ovaj period iza sebe – rekla je Tucakovićeva.




Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

spot_img

Najnoviji članci